NAPOLI GRONINGEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3550 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Napoli Groningen. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 18:44 Weet dat een bestelling op zondag langer duurt maar vond dit wel erg lang. En weer waren de pizza's koud. Denk dat dit de laatste keer is dat ik op deze manier bij Napoli bestel.Helaas.
20 apr 2024 om 20:08 3 pizza’s en 3 pasta’s mooi op tijd en warm. Maar wel vreemd dat de duurste pasta van 16,95 maar een half bakje was en de andere goedkopere pasta’s volle bak . Prijzen zijn ook behoorlijk gestegen, erg jammer maar wel smakelijk.
16 apr 2024 om 8:56 Prijzen zijn ernorm gestegen en de kwaliteit is een stuk minder geworden. Erg jammer.
15 apr 2024 om 23:36 Waarschijnlijk andere kok dan anders... De bodem was erg dik.. en bij mijn Pizza Pesto droop de olie door de bodem en doos heen. Dit is niet wat ik gewent ben, anders altijd 5 sterren.
12 apr 2024 om 20:39 Pasta was niet heel smaakvol helaas. Pizza was goed te doen. Heb ook weleens ter plekke gegeten en toen vond ik het stukken lekkerder. Jammer want ik had wel echt zin in een romige Pasta
12 apr 2024 om 20:38 Heerlijke pizza en prima lasagne.
8 apr 2024 om 20:45 De pizza was koud en niet veel van smaak. Erg jammer, zijn we niet van de pizzeria gewend
8 apr 2024 om 20:27 Pizza was heerlijk, kwam wel koud aan waardoor de pizza erg taai/stug was. Verder had ik om 17:10 en zal de pizza om 18:00 komen. Hoe meer het richting 18:00 liep, hoe meer minuten erbij kwamen. Pizza was er uiteindelijk pas 18:35…
8 apr 2024 om 14:01 Ik snap dat het een zaterdagavond is en het wat langer kan duren. Maar nog 60 minuten staan wachten op een bestelling afhalen die al een tijd klaar ligt maar vergeten was vind ik slordig. Een foutje is menselijk maar wel jammer. Helaas koude pizza
7 apr 2024 om 22:30 Helaas was de pizza koud en taai bij aflevering. Eind van de middag besteld om de drukte voor te zijn. Van thuisbezorgd kreeg ik ter compensatie 10% slechts korting. Slechte service.
7 apr 2024 om 20:09 Lekkere pasta maar niet erg warm
7 apr 2024 om 20:09 Eten was heerlijk maar blijkbaar erg druk waardoor tijdens het wachten er ca 15 minuten bijkwamen. Al met al keam na ca 90 minuten de bezorger