NAPOLI GRONINGEN

NAPOLI GRONINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2465 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Napoli Groningen. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 23:58 Heerlijke pizza's vriendelijke personeel
24 mei 2022 om 21:57 Pizza's waren goed zoals altijd, snel en correct bezorgd.
23 mei 2022 om 20:56 Tasteless pizza
23 mei 2022 om 11:56 Fritto misto besteld. Erg weinig vis, was vroeger wel anders. Kreeg je het in een bakje, nu in een zakje. En nogmaals erg weinig, heb er een foto van gemaakt, erg treurig. En dan ook nog bezorgkosten van € 3.79. In totaal € 23 betaald
21 mei 2022 om 20:55 + Lekkere pizza. Snel bezorgd. - Eén pizza was gevallen want de vulling zat in de doos ipv op de pizza toen we hem openmaakten. - Bezorgkosten vragen is wel jammer.
20 mei 2022 om 21:57 Oh Napoli, jullie glijden een beetje af. Als je een opmerkingenveld aanbied, lees het dan ook. Geen uien!!! Op de pizza en de vergeten cola ook gemist... dit is al de zoveelste keer dat er iets misgaat...
20 mei 2022 om 20:19 Na twee uur nog geen bestelling ontvangen, aangezien de bezorger het adres niet kon vinden en al een uur rondjes aan het fietsen was. Ze zouden de bestelling opnieuw maken en bezorgen. Na een uur een koude pizza gekregen!
19 mei 2022 om 23:40 Heul heul lkkr!!!
19 mei 2022 om 21:35 Bezorger was vriendelijk, maar het eten was slecht. Pizza salami besteld, maar kreeg een pizza met ansjovis en garnalen.
19 mei 2022 om 19:10 Zoals altijd heerlijke pizza’s!! En vlotter dan de verwachte bezorgtijd…
18 mei 2022 om 12:53 Dat ik door de drukte langer op Mn eten moet wachten vind ik niet erg, maar een steenkoude pizza vind ik niks aan. Verwacht er wel wat meer van voor 26,-
17 mei 2022 om 11:17 Deze keer was de pasta Carbonara smakeloos, brood was koud en hard, bestelde cola vergeten en de bezorging was bijna het dubbele van wat ze eerst aangaven in de thuisbezorgd app... Normaal zijn we blij maar het slipt weg van de vertrouwde kwaliteit